Sizi Arayalım

Gamze Estetiği ile Daha Sıcak Gülümsemeler

Gamzeli güzel diye bir gerçek olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir insanın kaşı gözü ne kadar yerinde ve hoş olursa olsun, ifadeye gamze eklendiğinde bambaşka bir suret ortaya çıkıyor. Yanakta bazı mimikler ile beliren minicik çukur olarak bildiğimiz gamzeye sonradan da ulaşmak mümkün. Gamze estetiği tam da bu zamanda devreye giriyor.

Tıptaki gelişmeler ile gün geçmiyor ki estetik alanında yenilikler karşımıza çıkmasın. Gamze estetiği de bu gelişmeler arasında yer alıyor. Dimpleplasty olarak isimlendirilen bu uygulama sayesinde yanaklarda gamze oluşturuluyor. Son dönemlerde oldukça popüler olan bu işlem insanların ifadelerinde daha sıcak bir görünüm sağlıyor.

Estetik uygulamasının ardından ortaya çıkan gamze görünümü son derece doğaldır. Öyle ki, yanaklar doğuştan gamzeli gibi görünmektedir. Bu işlemi en çok tercih edenler ise kadınlardan oluşmaktadır. Ancak erkeklerden de gamzeli gülüşün çekiciliğine sahip olmak isteyenler yer alıyor. Erkeklerde daha sempatik bir görünüm sağlaması nedeni ile de tercih ediliyor.

Daha Sıcak Gülümsemeler

Elmacık kemiklerinin ön planda olması yüz imajının en önemli unsurudur. Son zamanlarda sanatçılarda sizler de elmacık kemiklerinin daha belirgin olmaya başladığını fark etmişsinizdir. Böylece daha genç bir görünüm elde edilir. Bunun için makyaj hileleri kullanılsa da, daha kalıcı yöntem için gamze estetiği tercih edilmektedir. İnsanın ruh halinin simgesi olan gülümsemeye gamze de eklenince daha sıcak ve çekici bir görünüm ortaya çıkmaktadır.

Gamze estetiği öncesi daha donuk olan yüzler, estetik sonrası sıcak ve çekici bir güzelliğe sahip oluyor. Masumiyetin ve genç görünümün simgesi haline gelen gamze ile ifadeler daha sempatik bir hale dönüşüyor. Derinliğine sizin karar vereceğiniz ufak bir dokunuş ile hayata daha içten gülümsemek artık çok kolay.

Estetik sonrası yapılan yorumlara baktığımızda, gülümserken kendilerine güven geldiğini ifade etmektedirler. Hayata bakış açısını değiştiren bu ufak dokunuşlar ile insanlar üzerinde daha sıcak bir etki yaratmak mümkün.

Gamzeli Ünlüler Gamze Estetiği İçin İlham Oluyor

Gamzeli ünlülerimize baktığımızda, son zamanların en popüler oyuncusu olan Hande Erçel güzelliğini es geçemeyiz. Elmacık kemiklerini ön plana çıkaran gülümseyişi ile milyonların gönlüne taht kuran oyuncu, gülümsediği zaman içine çöken tatlı gamzesi ile güzelliğini taçlandırıyor adeta.

Bir diğer gamzeli ünlümüz de ekranlara bir dönem damgasını vuran İclal Aydın’dır. Sıcacık gülümsemesi ve sevecen tavırları ile bağdaşan gamzeleri hepimizin gönlünde taht kurmasına neden olmuştur. Yeşilçam filmlerinde çokça izlediğimiz ve kim bilir gamzemiz çıksın diye elimizi yanağımız koyup çocuk aklıyla beklediğimiz güzel oyuncu Bahar Öztan güzelliği de inkâr edilemez.

Görünüme ve güzelliğe olan düşkünlük her geçen gün artarken estetik sektörü de bu konuda talepleri karşılamak adına gelişmeye devam ediyor. Eskiden güzellikleri, şarkıları ve oyunculuklarına hayran olunan sanatçılar, şimdilerde gamzeleri ile ön plandalar. En popüler gamzeli ünlüler arasında Ariana Grande, Miranda Kerr, Jennifer Garner ve Bred Pitt benzemek isteyenler soluğu estetik firmalarında alıyorlar. Estetik uzmanları, kendilerine gelen kişilerin gamzesine hayran olduğu ünlünün adını söyleyerek, onun gibi gülümsemek istediğini söylüyorlar Kadın erkek fark etmeden gamze estetiğine olan talebin artması çok dikkat çekiyor.

Şiirlere konu olan gamze güzelliğine sahip olmak artık çok kolay. Bir güzellik olgusu olarak kanıksanan gamzelere sahip olmak artık çok kolay. Sadece 20 dakika içerisinde arzu edilen gamzelere sahip olanlar, artık daha özgür gülümsüyor. Etkileyici gülüşler ve daha genç bir görünüme sahip olmak için siz de bu uygulamayı deneyebilirsiniz. Artık gamzeli insanların şanslı olduğuna inanmak yerine, bu şansa sahip olmak imkansız değil.

İlgili İçerikler
El Gençleştirme Estetiği (Yağ Transferi İle)
El Gençleştirme Estetiği (Yağ Transferi İle)

El Gençleştirme Estetiği (Yağ Transferi İle) son dönemlerde pek çok...

Gamze Estetiği ile Güzelliği Ayrıntıda Yakalamak Mümkün
Gamze Estetiği ile Güzelliği Ayrıntıda Yakalamak Mümkün

Gamze vücudun farklı yerlerinde gözle görülebilen cilt çöküntüleridir...

Liposuction Hangi Bölgelere Uygulanabilir?
Liposuction Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

Liposuction Hangi Bölgelere Uygulanabilir ve uygulama sonuçları pek...

Ameliyatsız Jinekomasti Geçer mi? Tedavi Yöntemleri Nelerdir?
Ameliyatsız Jinekomasti Geçer mi? Tedavi Yöntemleri Nelerdir?

Erkeklerde görülen ve meme büyüme sorunu olarak tanımlanan Jinekomasti...

Son Düzenleme : 21.10.2023