Sizi Arayalım

Kimler Brazilian Butt Lift için Uygun Adaydır?

Kalçaların şekli ve oranı, orantılı bir vücutta önemli faktörlerdir. Herkes için farklı olan güzellik tanımında popo bölgesi için de belirli yaklaşımlar bulunmaktadır. Poponun vücut ve kalçalar ile orantılı olmasının yanı sıra yandan bakıldığında yeterli belirginlikte ve pürüzsüz olması gerekmektedir. Brazilian Butt Lift estetiği ile vücuda uygun teknikler kullanılarak, istenen görünüme ulaşmak mümkündür. Brezilya poposu ameliyatı olarak da bilinen bu uygulamada, dolgun, yuvarlak bir kalça konturu elde etmek için özel yağ transfer teknikleri kullanılmaktadır. Brezilya poposu estetiği, implant içermeyen kalçaların boyutunu ve şeklini artıran özel bir yağ transfer işlemidir. Fazla yağ, kalça, karın, alt sırt ya da uyluklardan liposuction ile çıkarılır ve bu yağın bir kısmı daha sonra kalçanın içine enjekte edilir.

Brazilian Butt Lift Etki Alanı

Yetenekli bir estetik cerrah, tüm alt gövdenin orantısını, Brezilya poposu ameliyatı ileiyileştirebilir, hastanın problemli bölgelerde yağ kaybetmesine yardımcı olur ve uzun yıllar süren sonuçlarla kalçaları güçlendirir. Bir kişinin popo bölgesinin şekli ve oranı genetik olarak belirlenir; hem iskelet yapınız hem de vücudunuzun yağ depolaması alt gövdenin görünümünü etkiler. Sağlıklı bir diyet ve egzersiz, sağlıklı bir vücut kilosu ve kas oranı elde etmek için çalışmak mümkündür, ancak birçok hasta, sağlıklı bir yaşam tarzına rağmen düz bir popoya sahiptir ve mutsuzdur. Brazilian butt lift bel, kalça ve çevresindeki bölgeleri yeniden şekillendirerek genetiğin etkilerinin üstesinden gelmeye yardımcı olabilir.

Brazilian Butt Lift için İyi Bir Aday mıyım?

Popo kaldırma estetiği, kalçaların şeklini ve boyutunu iyileştirmek için harika bir seçenek olsa da, bazı hastalar işlem için daha uygundur ve iyileşme ve sonuçlarla ilgili gerçekçi beklentilere sahip olmak da önemlidir. Brazilian butt lift estetiği söz konusu olduğunda birden fazla teknik kullanılmaktadır. Ameliyat tipik olarak genel anestezi ile yapılır. İşlem için uygun olan adayların temel özellikleri ise şu şekildedir: Kalçanızın genetik veya yaş nedeniyle dolgunluk, boyut ve şekilden yoksun olduğunu ve hacmini iyileştirmek istediğinizi hissediyorsanız. Cerrahi bir işlem için genel sağlığınız iyi durumda ve anesteziyi tolere edebilirseniz.

Ameliyattan 2 hafta önce ve 2 hafta sonra belirtilen süre boyunca sigara içmekten ve alkol tüketmekten kaçınmalısınız. Alt kalça bölgesindeki deride sarkma yoksa. Yağ transferi için vücudunuzun başka bir yerinde fazla yağ dokusu var ise. Başarılı bir Brazilian butt lift ameliyatının anahtarı, nakil için yağın mevcudiyetidir, çünkü işlem yağ dokusunun liposuction ile verici alandan çıkarılmasını ve daha sonra işlenmiş yağ greftlerinin kalça bölgesine enjeksiyonunu içerir. Enjekte edilecek yağ dokusu işleme ve saflaştırma gerektirdiğinden, gerçekten gerekli olan yağ miktarının üç ile dört katı kadar hasat yapılır.

İlgili İçerikler
Saç Grefti Nedir? Saç Ekiminde Kaç Greft Ekim Yapılmalıdır?
Saç Grefti Nedir? Saç Ekiminde Kaç Greft Ekim Yapılmalıdır?

Saç Grefti Nedir? Saç Ekiminde Kaç Greft Ekim Yapılmalıdır? gibi...

Yanak Yağı Aldırma – Bişektomi
Yanak Yağı Aldırma – Bişektomi

Yanak yağı aldırma estetik alanında bişektomi olarak tanımlanır. Bu operasyondan sonra yanaklar...

Ameliyatsız Jinekomasti Geçer mi? Tedavi Yöntemleri Nelerdir?
Ameliyatsız Jinekomasti Geçer mi? Tedavi Yöntemleri Nelerdir?

Erkeklerde görülen ve meme büyüme sorunu olarak tanımlanan Jinekomasti...

Koronavirüse Karşı Alabileceğimiz Kişisel Önlemler Nelerdir?
Koronavirüse Karşı Alabileceğimiz Kişisel Önlemler Nelerdir?

Artık küresel bir salgın halini alın koronavirüs hastalığı, ilk olarak Aralık 2019’da ortaya çıkmıştır.

Son Düzenleme : 20.10.2023